Ρομαντικό σημείωμα

Ρομαντικό σημείωμα

Τάκης Κανελλόπουλος - Ελλάδα - 1978 - έγχρωμη

 Σκηνοθεσία, Σενάριο: Τάκης Κανελλόπουλος 

Φωτογραφία: Χρήστος Τριανταφύλλου |  Μοντάζ: Τάκης Κανελλόπουλος | Μουσική: Άλκης Κακαλιάγκος

Ηθοποιοί: Γιώργος Μάζης, Μαρία Περδίκη, Γιώργος Φουρνιάδης 

Παραγωγός: Τάκης Κανελλόπουλος | Διάρκεια: 84'

 

Η ιστορία τεσσάρων συμφοιτητών που ερωτεύονται την ίδια κοπέλα (Αντριάνα/Μαρία Περδίκη), η οποία θα αναστατώσει τις ζωές τους τόσο με την απρόσμενη εμφάνισή όσο και με την αινιγματική παρουσία της, και θα τους εγκαταλείψει με τον ίδιο δραματικό τρόπο, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Ο αθεράπευτα ρομαντικός Τάκης Κανελλόπουλος επιστρέφει στην αγαπημένη του θεματική της "χαμένης νεότητας".


Η αυτοβιογραφική αυτή ταινία του Τάκη Κανελλόπουλου απέσπασε τιμητική διάκριση φωτογραφίας στο 19ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 

ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

(1933–1990)
Ελλάδα

Επιλεγμένη φιλμογραφία:

Σόνια (1980)
Το χρονικό μιας Κυριακής (1975)
Η τελευταία άνοιξη (1972)
Παρένθεση (1968)
Μακεδονικός γάμος (1960)

 

Διαβάστηκε 2229 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκδρομή

970x230 logosFooter1