ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

30th-panorama-program web

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα κλικάροντας στην παραπάνω εικόνα ή ακολουθώντας αυτό το link

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Εδώ βλέπατε το ημερήσιο πρόγραμμα του επετειακού 30ου Πανοράματος. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2018 και την 31η διοργάνωση! 

ΑΦΙΣΑ

 

Withering

Σερβία/Serbia/Σουηδία/Switzerland, 2012, εγχ./col.

Σκην./Dir.: Milos Pusic. Σεν./Scr.: Dusan Spasojevic. Φωτ./Cin.:Aleksandar Ramadanovic. Μοντ./Ed.: Ivan Knezevic. Μουσ./Mus.:Dejan Kotsic. Ηθ./Cast: Branislav Trifunovic, Boris Isakovic, Dara Dzokic, Jasna Djuricic. Παρ./Prod.: Branislav Trifunovic. Διάρκεια/Dur.: 108΄.

Ο Γιάνκο επιστρέφει στο μικρό χωριό του μετά από αρκετά χρόνια. Στόχος του είναι, να πουλήσει τη γη του και να πάει για δουλειά στην Σουηδία, πιστεύοντας πως έτσι θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Η μοναχική μητέρα του, Μιλίτσα, περίμενε πως ο Γιάνκο θα επέστρεφε με γυναίκα και οικογένεια. Ο Στράχιντζα, ένας μοναχικός κάτοικος του εγκαταλειμμένου χωριού, και ιδεαλιστής, βοηθάει την Μιλίτσα. Αλλά ο Γιάνκο δεν εγκαταλείπει το σχέδιο του. Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ακόμα και να πουλήσει τον τάφο του πατέρα του.

withering1

 

Trailer

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: In Bloom »