ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

30th-panorama-program web

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα κλικάροντας στην παραπάνω εικόνα ή ακολουθώντας αυτό το link

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Εδώ βλέπατε το ημερήσιο πρόγραμμα του επετειακού 30ου Πανοράματος. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2018 και την 31η διοργάνωση! 

ΑΦΙΣΑ

 

La danza de la realidad

Χιλή/Chile/Γαλλία/France, 2013, εγχ./col.

Σκην./Dir.: Alejandro Jodorowski . Σεν./Scr.:Alejandro Jodorowski . Φωτ./Cin.: Jean-Marie Dreujou. Μοντ./Ed.: Maryline Monthieux. Μουσ./Mus.: Adan Jodorowsky. Ηθ./Cast: Brontis Jodorowsky, Pamela Flores, Jeremias Herskovits, Axel Jodorowsky. Παρ./Prod.: Alejandro Jodorowski, Michel Seydoux, Moisés Cosío. Διάρκεια/Dur.: 130΄.

Η πόλη Τοκοπίγια. Μία πόλη στην οποία ο Jodorowski έζησε για δέκα χρόνια ως παιδί.. Παρακολουθούμε τον κόσμο μέσα από το μάτια ενός παιδιού, την υπερβάλλουσα επιρροή της μνήμης και τον ευφάνταστο εξωραϊσμό του δημιουργικού μυαλού του Jodorowski. Τα πάντα μπορεί να φαίνονται περίεργα στην αρχή, η πόλη και οι κάτοικοι είναι δοσμένα με υπερφυσικές και φανταστικές εκδοχές της πραγματικότητας, αλλά για όσους είναι ερωτευμένοι -και για όσους είναι έτοιμοι να υποκύψουν στο ιδιοσυγκρασιακό σύμπαν του σκηνοθέτη, το La danza de la realidad είναι ένα ποιητικό, βίαιο και ευαίσθητο θαύμα. 

la-danza-de-la-realidad1

Trailer

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Post Tenebras Lux »